Activiteitenweek expressie

Wat een mooie activiteitenweek hebben we achter de rug! Klas 1X heeft een prachtige musical opgevoerd waarbij ze met zijn allen voor de hele productie hebben gezorgd. Je leert in drie dagen meer mensen kennen, want alle eerste klassen waren samengevoegd. Zo verbreed je je kring op school en maak je nieuwe vrienden. Met enige spanning werd de eerste dag geoefend, maar na het weekend was iedereen in zijn element en dat zorgde voor een positieve drive in de gehele groep.

Klas 2 heeft de expressiedagen gevuld met film workshops. Stuntfilm, greenscreen films, zelf monteren en ook geluidseffecten toevoegen aan je eigen film. De resultaten worden gedeeld met de leerlingen. Veel van het gemaakte werk wordt voor hen online beschikbaar gesteld.

Dan klas 3. Zij hadden een nieuw thema dit jaar: kunst en technologie. Ondanks wat opstartproblemen (helaas werkte de techniek niet altijd mee) hebben alle klassen diverse workshops gevolgd. In groepen zijn prachtige kunstwerken gemaakt met licht als kunstvorm. Deze zullen binnenkort een plek krijgen in de school.

Tijdens de excursie in het Stedelijk Museum van Breda hebben de leerlingen kunst bekeken met technologie als inspiratiebron, of zelfs technologie die tot kunst is verheven.

De laatste weken gaan in, en al lijkt het nog ver, deze weken vliegen vaak voorbij en voor je het week zijn de afsluitdagen voor expressie.

Het expressieteam