Cambridge Graduation Ceremony op het Openbaar Lyceum Zeist

You may now move your tassel to the left.” De Cambridge-kandidaten van het Openbaar Lyceum Zeist verplaatsten allemaal het koordje aan hun zwarte afstudeerhoed naar links. “You are officially graduated!” Met deze woorden was de feestelijke Cambridge-uitreiking op het OLZ compleet.

Elk jaar biedt de school Cambridge-cursussen aan voor leerlingen van 4 havo en 5 vwo. De leerlingen die nu zijn geslaagd, begonnen een jaar geleden aan een van de cursussen en in juni hebben zij vervolgens examen gedaan bij de British Council op FCE (First), CAE (Advanced) of CPE (Proficiency) niveau. Hierbij is 100% van de examenkandidaten van het OLZ geslaagd. Op 19 september volgde ter afsluiting een graduation ceremony in een goedgevulde aula in het bijzijn van familie, klasgenoten en docenten.

Het was een mooie avond en alle drieënvijftig geslaagden mogen trots zijn op hun prachtige resultaten!