Feestelijke uitreiking Cambridge

“You may now move your tassel to the left.” De Cambridge-kandidaten verplaatsten allemaal het koordje aan hun zwarte afstudeerhoed naar links. “You are officially graduated!” Met deze woorden was de feestelijke Cambridge-uitreiking op het OLZ compleet.
Elk jaar bieden wij Cambridge-cursussen aan op school voor leerlingen van 4 havo en 5 vwo. De leerlingen die nu zijn geslaagd, begonnen een jaar geleden aan een van de cursussen en in juni hebben zij vervolgens examen gedaan bij de British Council op FCE- (First), CAE- (Advanced) of CPE- (Proficiency) niveau. Op 19 september volgde ter afsluiting een graduation ceremony in een goedgevulde aula en in het bijzijn van familie, klasgenoten en docenten.
We willen alle drieënvijftig geslaagden van harte feliciteren met hun prachtige resultaten en we zijn trots dat, net als in voorgaande jaren, alle leerlingen zijn geslaagd. Congratulations, and well done!