Thema-avond ouderraad 10 april a.s.

Op woensdag 10 april organiseert de Ouderraad de jaarlijkse thema avond voor ouders/verzorgers van alle leerlingen van OSG Schoonoord.

Dit jaar hebben wij als thema ‘alcohol, drugs en opvoeden’. De avond zal verzorgd worden door theatergroep Helder, in samenwerking met een preventie medewerker van de gemeente Zeist.

Na afloop is er tijd om kort met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Over theatergroep Helder: Helder Theater speelt interactieve voorstellingen. Toeschouwers worden actief betrokken door middel van herkenbaar spel. Acteurs maken lastige en spannende onderwerpen bespreekbaar. Tijdens zorgvuldig vormgegeven theaterstukken gaan wij direct aan de slag met de meningen en suggesties uit het publiek.

LOCATIE: KANTINE OPENBAAR VMBO EN MAVO ZEIST, BLIKKENBURGERLAAN 2 TE ZEIST
ZAAL OPEN: 19.30 uur

BEGIN: 20.00 uur
EINDE: 22.00 uur

AANMELDEN: info@ouderraadosgschoonoord.nl, o.v.v. schoolnaam van uw kind.

Hopelijk zien wij u op 10 april!