Topprestaties OLZ-leerlingen

Timo Hoogendoorn Nederlands kampioen atletiek

We hebben weer een nieuwe topper in ons midden! Op 20 januari 2019 is Timo Hoogendoorn uit H3a Nederlands kampioen geworden op de 800 meter Indoor Atletiek. In sportcentrum Omni Sport Apeldoorn sleepte Timo de gouden medaille in de wacht. Van harte Timo, we zijn trots op je!

Owen van Rooij succesvol bij de Nationale Olympiade Grieks

Owen van Rooy uit gymnasium 6 had zich in november met grote overtuiging gekwalificeerd voor de tweede ronde van de Olympiade Grieks. Na een succesvolle tweede plaats in de eerste ronde heeft hij zich woensdag 31 januari vol verve in de strijd geworpen om met 47 andere gymnasiasten uit heel Nederland pittige opgaven rondom een Griekse hymne te beproeven. Inmiddels is de uitslag bekend en Owen kan trots zijn op zijn prestatie: hij heeft uiteindelijk de 13e plaats bereikt in het gemêleerde veld van leerlingen Grieks! Proficiat met deze plek, Owen!