Cambridgeleerlingen maken zich op voor examen

Na een heel jaar aan voorbereiding en oefenen is het eindelijk zover voor de leerlingen die de Cambridge lessen volgen: de Cambridge-examens komen er weer aan! Op 11 juni zullen 16 leerlingen uit havo 4 het FCE-examen gaan maken in Utrecht, op 12 juni volgen nog eens 25 leerlingen uit vwo 5 die voor het CAE-examen gaan zitten en tot slot gaan op 13 juni 4 leerlingen uit vwo 6 het CPE-examen nog maken. Leuk om te zien dat zoveel leerlingen zich willen verdiepen in de prachtige Engelse taal en in een wereldwijd bekend en erkend programma. Wij wensen onze leerlingen veel succes toe! In de zomervakantie zullen zij bericht krijgen van de British Council over hun uitslag en aan het begin van volgend schooljaar zal er een feestelijke diploma-uitreiking op school zijn tijdens de informatieavond voor havo 5/vwo 6.

Naast de afronding van het huidige Cambridgeprogramma, kunnen enthousiaste leerlingen uit havo 3 en vwo 4 zich inmiddels ook weer aanmelden voor de Cambridgecursussen in 2019/2020. Zij kunnen zich inschrijven tot en met 31 mei en krijgen hierover informatie van hun docent Engels. Degenen die zich hebben ingeschreven krijgen na de toetsweek in juli te horen of zij zijn toegelaten.

Suzanne Korteweg, coördinator Cambridge