VIPfest

Donderdag 11 april was de tweede editie van VIPfest in onze school. Een avond vol performances van leerlingen van het OVZ en OLZ. Iedereen werd verwelkomd met een drankje en alle VIPfest-deelnemers waren te bewonderen op een fotowand. De presentatie was in handen van Thijmen Zwijnenburg en Sofie Loogman uit de zesde klas. Wat waren er prachtige dans- en muziekoptredens! De leerlingen stonden te stralen op het podium. Alles mooi verlicht en goed te horen dankzij de techniekcrew. Aan het einde van de avond mocht het publiek stemmen en wonnen de zussen Anne en Luna Sterk deze editie van het VIPfest. Het zelfgeschreven nummer van Anne in combinatie met de dans van Luna kreeg de meeste stemmen. Ze hebben als prijs een VIP-treatment gewonnen: in juni zullen ze een dag lang volledig in de watten worden gelegd. Een gewone schooldag wordt bijzonder gemaakt door de docenten van het productieteam. Anne gaat nu eerst examen doen (succes!), dus wordt vervolgd.
Alle leerlingen bedankt, we hebben genoten van jullie leuke, mooie, eigen, bijzondere performances.